Logo
knajpy.krakow.pl
czwartek, 9 września 2010 

Planujesz spotkanie z Naszej Klasy? Zarezerwuj lokal juz dziś, za darmo!
Find a place
Random photo
Bafomet Club
Kliknij by wyświetlić informację o knajpie
gallery >>

Sports Pub

Przejdz do wizytówki lokalu
Zobacz pozostale fora!

Wasze opinie Utworz nowy watek

Zespół knajpy.krakow.pl nie odpowiada za treść komentarzy, zastrzegamy sobie jednak prawo do usuwania bądź skracania ich treści jeśli jest niezgodna z regulaminem forum. Dane osób umieszczających komentarze są logowane i w razie naruszenia prawa lub dobrego imienia osób trzecich mogą zostać przekazane odpowiednim instytucjom.
wapek (2008-02-27 00:17:31, IP: 83.17.143.x)
Witam Nie polecam tej knajpy! Dwa powody: Pierwszy człowiek przychodzi chce oglądnąć mecz a tu muzyka gra! Po wielu prośbach mecz zostaje wałczony na telebimie ale dalej bez dźwięku! Uwaga: nie tylko ja chciałem ten mecz oglądać tylko z 8 do 10 os. Druga spraw wczoraj dla dwóch osób został puszczony mecz na telebimie a dla 15 os na lcd. Nie rozumie takiej polityki! nie polecam! te przypadki nie są odosobnione tak jak rozmawiałem z osobami które często tam przychodzą!!!!! Moze niech właściciel
jarco (2008-03-04 06:18:41, IP: 77.236.0.x)
Zdecydowanie nie polecam!Robiac rezerwacje nie masz pewnosci jaki mecz puszcza na duzym ekranie(zasada-kto 1-szy dorwie pilota).Jak sie okazalo niedawno nie zalezy tam nikomu na satysfakcji klienta,klient jest nikim.A skoro sam wlasciciel ma takie podejscie,to nie warto mu dawac zarobic.Bylismy ze znajomymi na meczu ARS-MIL.Wyrzucono nas za palenie(przestalismy jak nam uswiadomiono) i zgaszenie swiatla dla klimatu(wg wlasciciela zeby uniemozliwic dzialnie kamery)-bylismy sami w tym poker roomie
jarco (2008-03-04 06:21:45, IP: 77.236.0.x)
Nie wiedzielismy o zadnej kamerze, a wzmianka o "nie paleniu" dala sie zauwazyc po czasie-tak byla widoczna.Zachowywalismy sie kulturalnie,nie wypilsimy nawet piwa,ludzie w wieku postudenckim.Kiedys speluna,teraz ladny lokal, z tym, ze ludzi traktuje sie gorzej niz poprzednio.Ponadto te same zastrzezenia jak wyzej.Moja noga tam juz nie postanie
szaki (2008-12-26 14:06:24, IP: 83.7.138.x)
Niestety palenie w sali dla nie palacych jest zabronione. Ochrona zwracała uwagę wielokrotnie jak również gaszenie światła w całej sali nie jest czymś normalnym w pubach.
Poza tym dziwi mnie to, ponieważ w waszej grupie była kobieta w ciąży i przynajmniej z tego względu zakaz palenia powinien być przetsrzegany
tomek (2009-08-21 19:29:30, IP: 95.155.98.x)
straszna nora...nie polecam
Dodaj komentarz / Utworz nowy watek